Termeni şi Condiţii

Prin utilizarea Dental Marketing Expert, vizitatorul sau utilizatorul (în continuare Vizitator) îşi dă explicit acordul de a respecta condiţiile documentului de faţă, intrate în vigoare în momentul publicării lor. În acelaşi timp, recomandăm citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor de utilizare prezentare în continuare.

I. Generalităţi

Prevederile prezentului acord se aplică tuturor vizitatorilor. Dental Marketing Expert nu se face responsabil de conţinutul şi practicile site-urilor terţe, către care ar putea avea legături sau cu care ar putea avea încheiate acorduri de colaborare.

Dental Marketing Expert îşi rezervă dreptul de a modifica fără preaviz conţinutul acestui document. Amendamentele pot fi făcute fără o notificare prealabilă sau post factum şi fără a oferi o explicaţie cu privire la motivul modificărilor. Cea mai recentă versiune a acestui acord, respectiv cea care este în vigoare va fi accesibilă la adresa web de faţă.

II. Utilizarea Dental Marketing Expert

Conţinutul şi funcţionalitatea Dental Marketing Expert sunt oferite pentru accesarea lor de către vizitatori în forma lor actuală, fără nici un fel de garanţii, de orice natură, implicite sau explicite. Dată fiind natura imprevizibilă a Internetului, Dental Marketing Expert nu poate fi făcut vinovat de eventualele pagube produse prin utilizarea sa.

Exemplele includ, dar nu se limitează la: nepotriviri, indisponibilităţi, conţinut malefic sau defecte de oricare altă natură. De asemenea, vizitatorul este obligat să anunţe administratorul site-ului despre eventualele probleme sau dificultăţi apărute pe parcursul utilizării dentalmarketingexpert.ro.

Toate drepturile asupra conţinutului şi funcţionalităţii Dental Marketing Expert sunt deţinute de Administrator. Vizitatorul nu are dreptul să copieze, reproducă, distribuie, expună, vândă, etc. fără acordul prealabil în scris al Administratorului – materiale de orice natură preluate de pe Dental Marketing Expert. Violarea acestei prevederi conduce către efecte juridice, conform legislaţiei în vigoare.

III. Consultanţă SEO şi preţuri

Serviciile de creare site specializat oferite de Dental Marketing Expert sunt disponibile în trei pachete separate de prețuri (Silver, Gold, and Platinum), detaliate aici. În privința celorlalte servicii pe care le oferim, însă, prețurile pot varia.

Pentru a beneficia de serviciile de promovare şi optimizare a site-urilor web oferite de Dental Marketing Expert – vizitatorul poate folosi pagina de contact în vederea obținerii unei estimări și a încheierii unui acord adiţional privind prestarea acestor servicii. Pentru aceasta este necesar a descrie cât mai bine afacerea şi proiectul web, împreună cu serviciile de web design și/sau SEO dorite.

Preţurile depind de o serie de factori şi este o funcţie de complexitatea lucrărilor de analiză, promovare, optimizare, etc. fiecare site web având natura sa specifică (concurenţi, cuvinte cheie, metrici de calitate, popularitate şi performanţă, și așa mai departe).

IV. Confidenţialitatea datelor

Dental Marketing Expert se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor cu caracter personal colectate și de a nu le divulga unor terțe părți. Pentru detalii vă rugăm să consultaţi politica de confidenţialitate.

Dispoziţii finale

Orice problemă cauzată de utilizarea Dental Marketing Expert, netratată în articolele de mai sus, ale prezentului acord – va fi soluţionată pe cale amiabilă în termen de până la 30 de zile lucrătoare, începând cu data sesizării în scris de către utilizator.

Pentru nelămuriri sau sugestii – vă invităm să folosiţi adresa de email contact@dentalmarketingexpert.ro sau formularul din pagina de contact.