Dental Marketing Expert reprezintă o echipă de profesioniști cu ani de zile de experiență în webdesign și marketing digital specializat pentru cabinete stomatologice. În urmă cu câțiva ani am realizat faptul că marketing-ul nu este o haină universală care să li se potrivească tuturor clienților, indiferent de produsele sau serviciile pe care le oferă. Unele soluții și campanii de succes pentru o anumită companie pot da rezultate nesemnificative pentru o alta.

De asemenea, piața serviciilor stomatologice din România este în continuă creștere și multe astfel de cabinete au înțeles că trebuie să facă față unor cereri și unei competiții crescânde. Așa s-a născut Dental Marketing Expert, o agenție care are know-how-ul și experiența necesare în crearea de soluții de marketing pentru cabinete și clinici stomatologice.

Deși lucrăm împreună de foarte mulți ani, departamentul nostru a fost înființat în ianuarie 2017, reprezentând o divizie a agenției Digital Web Properties. Portofoliul nostru cuprinde deja clienți importanți, toți fiind mai mult decât mulțumiți de serviciile noastre specializate de webdesign, optmizare SEO, marketing în social media și Google, consultanță în marketing și integrarea de soft-uri dedicate cabinetelor stomatologice. Suntem o echipă tânără și entuziastă care beneficiază de încrederea unor branduri importante din domeniul serviciilor stomatologice.